Koník
Tu koník už cválá trávou,
cválá a cválá.
Do cesty mu liška skočí,
tu sova za stromem hučí.
A opět cválá cválá,
za keřem tu jezero čeká.
Pije žízní, pije hladem,
nasytí se rajským klidem.
Z povzdálí to přichází,
je to koník bolavý.
Oni dva se přitulí,
čmeláček jim zabzučí.
Na počest jejich,
co pojedou poutí,
do neznámých končin,
kde to vůní předčí.
Přečteno 184x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Tomcat
Komentáře (4)
Komentujících (3)