Ušák v jeteli
Anotace: O zajících na pastvě
Vzduch se létem tetelí
zajíc hopsá po lukách
zeleň spásá v jeteli
při častých potulkách
Ušák chtěl se nabažit
té slaďoučké trávy
denně vyšel na pažit
kde pasou se krávy
Stračeny se mlčky pasou
nerady se o trávu dělí
s početnou zaječí chasou
bránit jí musí vlastními těly
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Frr, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)