Faktem je, že haiku bez přírody nemůže existovat (ale to prosím ber, stejně jako já, s nadhledem a úsměvem), to k názvu.
Obecně mi haiku nic nepřináší, co se pocitů týče, ale o tom asi haiku i je, myslím to dobré haiku. Nicméně, první kousek je pro mne milý, příjemně jsem se při čtení usmál - líbí se mi.
06.08.2020 23:18:03 | MLADÝ BÁSNÍK