Jizerskohorský potůček
Anotace: O potůčku v Jiz.horách
Potůček šumí mezi horami
až kamsi k tiché Jizerce
ale kdesi vysoko nad námi
hledíme do světla severce
Teče potůček z Jizerských hor
při svých toulkách krajem
míjel louky,míjel hustý bor
prošel se rovněž hájem
Jizerskohorský potok píseň šumí
někdy pomalou,občas svižnou
kameny pak jeho cestu tlumí
jež zdála se být obtížnou
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Psavec, Emily Říhová
Komentáře (0)