Růžový sen
Večerní nebe se mění
při západu v růžový sen
však není doba ke snění
dokud neskončí bílý den
Nebe při růžovém rdění
červánkové šaty odívá
za chvilku přijde snění
jen co ptáček dozpívá
Nebe, jak cukrová vata,
jež obalila oblohy len
zapadající slunce ze zlata,
Změnilo se v růžový sen
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)