Padající hvězdy
Anotace: V srpnu padá spousty hvězd :)
Z nebe prší hvězdičky
během srpnového večera
kanou jako drobné slzičky
z temné oblohy za šera
Která hvězda spadne dnes?
aby splnila moje přání
však pohltil jí tmavý les
když opustila nebes báni
Oslnila mne hvězda v oku
jak slzy pomalu se kalí
venku jsme během roku
pod jasným nebem stáli
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)