~~~*~~~
Pod záclonou vodopádu
tam velký kámen leží,
na něm vodou je napsáno
jak ten život běží.
Vodopády zdobí duha
slunce barvy dává,
slyšet je až dodaleka
jak je voda dravá.
Dopadá si do údolí
to vodopád miluje,
v tom údolí sedí malíř
tu krásu si maluje.
Ne do žádné galerie
jen pro radost kreslí,
své obrazy rozdává
ne,na zisk nepomyslí.
Maluje rád podle přání
pro mě,taky pro tebe,
nakreslí i v horách zimu
neboj,ta však nezebe.
Obrázek dáš do rámečku
na bílou zeď pověsíš
a když bude trochu smutno
pohledem se potěšíš...
~*~~~*~~~*~~~*~~~*~
Milá básnička a krásný obrázek. Opravdu, takové pěkné pohlazení. Takže ST a srdečný pozdrav z Prahy. Daniela
18.08.2020 20:14:53 | danaska
Milá Danielko...moc ti děkuji a posílám dnes sluníčkový pozdrav z Brna.
19.08.2020 14:18:11 | Květka Š.