Smrt vešla do zahrad
Vosám se lepí šťáva na křídla,
dva dravce jsem na modrém nebi zahlídla,
o zabíjení už vím dávno své – a je to zlé, je to zlé.
Tu můru celou slepenou od sítí,
tu ani včerejší vítr nechytil,
a je to zlé, je to zlé, vědět, že smrt už jde.
Pět včel zatím podlehlo těžkému zápasu,
šalvěj je lákala na vůni, na krásu,
a je to zlé, je to zlé, vědět, kdo už nepřijde.
Vosám se lepí šťáva na křídla,
přišla jsem do zahrad a smrt tam zahlídla,
o zabíjení už vím dávno své – a je to zlé, je to zlé.
Přečteno 246x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Tritvaetna, mkinka, Donne, Isla, Emily Říhová, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)