Zralé jeřabiny
Anotace: Už dozrávají jeřabiny
Podzim už je blíž
když jeřabiny zrají
ptáčkům plody své rdíš
a barvou jeseně hrají
Léto se pár kroků vzdálí
než nám na rok zmizí
vlaštovky jižní kraje vzaly
ale paleta lesů je ryzí
Jeřabiny krvavé plody rodí
pro hladové, malé zobáčky
vítr jich na zem pár schodí
snad něco nechá,pro ptáčky
Když jeřabiny v létě zrají
škola už stojí na prahu
Srpen dětem prázdiny krájí
a proto jim dodej odvahu
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: Tomcat, Emily Říhová, Akrij8, jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (4)