Moc hezké toulky podzimní krajinou,
každý má tu svou,co neměnil by za jinou :)
31.08.2020 22:35:36 | Emily Říhová
Já bydlím v Josefově Dole. Ano - ta mlha. Je všude.
Když jsem chodil za maminkou do tanvaldské nemocnice - bylo vždy sychravo.
Chudinka - už mne moc nepoznávala. Koupil jsem jí hračku - malého psa.
Pro ní byl živý. I já na něj mluvil - on však nezaštěkal.
29.08.2020 22:44:29 | ARNOKULT