Jak podzim káže
Anotace: Jedna o ročním období
Jak podzim káže
zima potom činí
pestrou kytici sváže
než jí posype jíní
Jak zima káže
jaro jí pak slouží
občas se jí táže
kdy sníh změní v louži
Jak podzim káže
vyvěsí zlaté fábory
med kolem úst maže
slunko zmizelo za hory
Přečteno 307x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Akrij8, Emily Říhová, mkinka, Krahujec, Donne, ARNOKULT, Vivien, Xardas, šerý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)