Lesní porost
Ve stínu lesního porostu
sladce se tam odpočívá
a jen co maličko vyrostu
venku se už připozdívá
Jak krásné lesní zátiší
luna vyšla zpoza stromů
sotva se jemný vítr utiší
ozve se v dálce úder hromů
Blízko lesního porostu, dá říčka
všem květinám dostatek vláhy
a když se ochladí něčí tvářička
pocit žízně ustane velmi záhy
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, ARNOKULT, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)