V dlani mi utkvěla malebná lastura,
suvenýr z cesty do dalekých končin.
Když na ni zatroubím, vyloudím hlas tura,
vzpomínkou s létem se na dlouho loučím.
Podzim si přichystá barevnou paletu
a kapky rosy se na trávě blyští,
já vděčně zamávám a řeknu pa létu
a budu se těšit zas na to příští...
trochu sis to u mě pokazil posledním řádkem, stačilo jen:
a budu těšit se zas na to příští ...
ale jinak jsi mě zaujal textem, melodií i zajímavými rýmy. Mrknu na jinou tvojí tvorbu ...
14.09.2020 09:28:48 | praetorian