Vločky na horách
Anotace: O prvním podzimním sněhu
Oděny v bělavém rubáši
sněhové vločky,na hory
už chladný vítr přináší
během podzimu navzdory
Přes noc,samý smích
celý den,však propláčí
jak na horách taje sníh
vlhkou nožkou si odkráčí
Nebe neplakej,vloček čas
nastane snad za pár chvil
jen co opratě uchopí mráz
zatím však nemá tolik sil
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: čarodějka07, Emily Říhová, Donne, Vivien, Tomcat
Komentáře (0)