Zpívající splav
Když bývali jsme mladí
líbezně nám zpíval splav
řeka mu pěkně noty řadí,
jakoby pělo tisíc hlav
Vrby cudně k zemi kloní
její větve jak ruka sešlá
déšť do splavu slzy roní
jenom dívka stále nešla
Jsme starší o pár let
splav už tolik nezpívá
dávno jinačí je náš svět
ani do slz se nesplývá
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Psavec, Donne, Akrij8, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)