Růže smrti
Anotace: O pomíjivosti života
Planná růže,nade vše kvítí
pohřbena je v listovém hrobě
každá musí po létě zemříti
sama zvadne ve smutné době
V příštím jaru,tak krásném,
jak jen láska být může
démant září v oku jasném
a v záhonu spanilá růže
Planná růže, ale netrpí hlady
má plné břicho chladné hlíny
asi proto zdobí panské zahrady
aby zahnala chmurné splíny
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Emily Říhová, Pétík, Psavec, ARNOKULT
Komentáře (2)
Komentujících (2)