Anotace: Tak nás čeká celá řada nepříjemností a různých omezení. Podíval jsem se na to z trochu jinéhu úhlu.
Pěkná, veselá, tak, jak to umíš .-)Zasmála jsem se.
..ST..
28.10.2020 22:01:25 | Jaruška
Milý Psavče...krásné že si udržuješ tento úhel pohledu. Opatruj se a ráda jsem četla i se zasmála. *ST :)
28.10.2020 12:56:01 | jenommarie