Podzim, přírody je alchymista
Seje barvy na svá místa
Hnědá, žlutá, červená,
žádná z barev není náhoda
List zemi padá k nohám,
přírodě matce je zcela oddán
Stačí stromy milovat,
a jako slunce jejich krásu znát
Né každá Země má své zahrady,
né každé slunce
tvoří divy přírody
A léto pravý gentleman,
právě otevřel dveře,
podzimní sféře,
vznášet se nad zemí,
z obdivu podzimního mámení
Pěkné verše a ta poslední sloka...nádhera.
07.11.2020 22:42:33 | Jaruška
Holé stromy, listí rozházené
Dívá se podzim, dívá se až za ne
Dívá se za ne, plný hvězd a nití,
Lásku do pavučin chytím
;-)ST
05.11.2020 21:49:56 | Tomcat