Let divokých hus
Anotace: Na podzim odlétají divoke husy
Letící hejna ve tvaru véčka,
křižují na podzim oblohu
divoká husa zimu přečká,
tam,kde s nimi být nemohu
Na březích jezera žloutne tráva
v místě, kde od jara do léta
jedna z hus naposled mává
pak s ostatními na jih odlétá
Na jaře hnízdily husy v rákosí
s jesení přišli střelci na lov
časně z rána, ještě za rosy
husy nečekaly a vzlétly nad krov
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, šerý, Koala, Psavec, Tomcat, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (3)