Hudební
.
Mám jen deset prstů
na klapkách
smutek je barva
a máš strach
Přidají se housle
místo pro něhu
však kolikrát jsem se
s něhou splet'
planoucí srdce podběhnul
Čekám na poslední list
na louce kde zapomněli strom
Meluzína kvílí
hrom basbaryton
Čekám na zapomenutý list
posledního stromu
a se mnou ptáčata
vypadlá z hnízd
zemitý orchestr hraje k tomu
.
.
Přečteno 252x
Tipy 20
Poslední tipující: Emily Říhová, Kyška, Donne, Amonasr, vojtěška, enigman, Frr, jenommarie, Marten, ARNOKULT, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)