Děkuji milá Vivien, co hladíš mé toky slov:*)
Hlubiny skýtají tyto skvosty..
17.11.2020 16:57:42 | Dejvis
Ooo milé čísti od Tebe Maruško:*) Moc děkuji za bohatý komentář, co mne úsměv vykreslil:*)) Dar, je darem v Nás..
17.11.2020 16:34:20 | Dejvis
Já už TĚ začínám podezírat milý Dejvisi
..že usínáš s otevřenýma očima
a pouštíš si barevné diapozitivy
..to jinak není možný
..jsi sřihač obrázků
..a ten pábitel barevných sklíček
Ale nepřestávej
..Máš úžasný dar
..vložit do dlouhé štangle tolik
..že to nestíhám vůbec pobrat.
Až se z toho musím vždycky trochu
..probrat :D :D.
..No, zkrátka nevím na čem jedeš :D ;)**
ale jedeš
a tvoříš doslova smršť rychlejdoucích
...takový rychlý zážitkový let..kamkokiv.
To bych asi tak ukončila.
A dík:)) ;)* * ST
pá opatruj se..krásný zbytek dne.
17.11.2020 16:30:40 | jenommarie