Prý je duše křehká
a co teprve křehkost bytí.
Isme tu jen návštevníci
kteří tu nedělali pěknou paseku.
Kdyby tykat..
Ale napsal jsi to pěkně..
Myslím že už se i bouří
..ani se nedivím.
Tolik krás
a i tolik toho
..co už je zničený. :(
18.11.2020 10:33:44 | jenommarie