Spadané listí
Spadané listí tlí pod javory
tráva tam pod stromy vadne
slunko odešlo spát za hory
a není pro mne děvče žádné
Skrze stromy paprsek světlý
sem proniká jako jasný šíp
hejno strak hvozdem vzlétly
z jejich ocasu zbyl jen cíp
Spadané listí, barvu svou ztrácí
vítr rozmetal jejich těla všude
pod javory srdce listů krvácí
a na zemi rozlité barvy rudé
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Pittoresque, jenommarie, Psavec, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)