planá růže
planá naděje
prach
sesypaný do jedné dlaně
jenom tak
pohozený po cestách
kdo určil cenu
dával tvar
tak vadne růže
jíž jsi nepodaroval
No to je krásné..*ST ;)
08.12.2020 15:11:28 | jenommarie
tvá tadost je také mou radostí ... hezký den ... s úsměvem ... Jménojmen ... z.
09.12.2020 09:37:37 | zdenka
Zdeničko milá DĚKUJI za přání a úsměv a letem..posílám též a s obejmutím pá *;)
09.12.2020 11:55:20 | jenommarie