Nakřáplou skořápkou nebes
prosakuje zakrvácený zárodek
Héliův
na svůdná ramínka jitřenky Éós
ještě v půli ospalá
do lopatek
dřímajících podprsenek
choulí se ve štandlíku
rybízové marmelády
do rozbřesku
stříbrné tkanice
rybničních hvězd
utahují korzet
černému atlasu noci
lehce
jako mávnutím ocasu
sumce
ždibec nad hladinou
a jinovatek přibývá
jak korálků
v náhrdelníku
marnotratné dámy
hýřící
na Vánočním bále
...do rozbřesku drahná chvíle, aspoň snění ječtě ujde dlouhé míle***:-D*ST*
10.12.2020 22:52:20 | Frr
... Jiříku ...
... Jiříku ...
... Jiříku ...
... tys mi vlastním bohem ...
... hýčkám si tě ...
12.12.2020 13:25:58 | Marcella
Ta je krásná a ukládám si jí..do těch líbivých ..pro kouknutí.*ST :)
Pěkný večer Marcellko.
10.12.2020 21:03:17 | jenommarie