Anotace: V posledních dnech se tady toto téma objevilo už vícekrát, ale já si to stejně neodpustím :o)
...:-)...tohle je koment když se mi něco líbí:-)...možná už jsem to sem do nějakého z komentů napsala,ale to je jedno no:-)
11.03.2007 21:12:00 | Katka Z
Taky jsem napsala jednu jménem Duha, ale ta je o šílenství..
Trochu jsi mě zarazila, protože celá ta Tvoje duha je taková svěží a nakonec zanechá parné dusno. A to se mi na tom líbí.:-)
11.03.2007 13:52:00 | Rádoby zoufalá