Milá Mikinko, kdysi jsme v našem divadélku hráli pohádku Kočičiny. A tam jedna číča jménem Lízinka zpívala tuhle písničku
Kde teplá ruka člověčí
tě po kožíšku hladí,
tam bývá klid a bezpečí
a tam tě mají rádi.
Kde neprší a nefičí
a kde nemíváš nikdy hlad,
kde volají tě či-či-či
tak tam se vracíš rád.
A tak mě napadlo, jestli nebydlila u Mikinky. Pozdrav a ST Daniela
14.12.2020 18:52:19 | danaska