Anotace: Každý Ho uvnitř sebe má. Nejdřív je to jen jiskra a musíš to být ty sám, kdo se ji naučí zažehnout. Je třeba zjistit, kde začínám Já sám, a kde končí Jiní.
Život je krásný
i přes to, že párkrát padneš
a umíraš (... to je však běžný)
A jak lapený v pasti -
cesta ven stále Ti uniká
Jsi ztracený navždy!
Jejich vábení se totiž tak snadno podléhá...
Stačí však prohlédnout,
pohlédnout na dno sám sebe
Najdeš tam všechno: světlo a naději
Boha, který Tě vede
a s Ním už nikdy nemusíš být sám...