Anotace: Bílé Vánoce jsou asi marným přáním mnoha lidí pokud nebydlí na horách.
:-) já bych se ještě neukvapovala, Psavče, co když ještě překvapí, co pak? Peřiny jsou naše jiSTota :-))!
25.12.2020 06:08:23 | Fany
Krásné vánoční svátky a pohodu domova, zdraví, lásku, pohodu ať se dobře daří ještě si nech peřinu:D. Třeba ještě napadá.**:)
24.12.2020 18:24:19 | jenommarie