Beze sněhu
Anotace: Leden a žádný sníh
V lednu sníh žádný neleží
stejnĕ jako před pár lety
snad jednou řádně nasněží
místo toho strom listy posetý
Ani o Vánocích není bílo
jak bývalo u starců zamlada
včera zrovna jako z konve lilo
a zelená se před domem zahrada
Jen v horách nám zbyl
na loukách prašný sníh
dokud mráz má dost sil
z dětských úst zní smích
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Z nitra, jenommarie, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)