Příroda je mocná čarodějka
Anotace: Příroda je mocná čarodějka
Příroda je krásná
mocná čarodějka
procházet se v ní bosky běhat
magické kouzlo v sobě ukrývá
tu harmonii to souznění vnímat
radost z ní člověk neskrývá
ona je lék na všechny bolesti
fontána zdraví pro tvé neřesti
Přečteno 189x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)