Ptáček v kleci
Anotace: O ptáčkovi v kleci
Chovám malého ptáčka v kleci
a krásně barevná má křidélka
už mnohokrát chtěl mi utéci
teď neposedně skáče z bidélka
Rozpustile mne zpěvem budí
sotva slunce otevřelo své řasy
za mříží se maličký ptáček nudí
někdo radí,ať pustím ho z basy
Lepší je pohled na svět zvenčí
tohle ví barevný ptáček z klece
tvé vězení se jak zásoby tenčí
a najednou už letí kamsi k řece
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)