Bílý závoj zimy
Anotace: přišla zima celá v bílém ...
Zima bílý závoj obléká
to svět jí veselku strojí
na ženicha se načeká
když sám chladu se bojí
Zima v šatech s vlečkou
obešla snad všechny kouty
dnes ale prodírá se břečkou
jaro svázalo jí žhavými pouty
Jaro toť svobodný je pán
co ještě nemyslí na ženění
však do každé vísky zván
na tom se nic po léta nemění
Přečteno 205x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, mkinka, KeepTheFlameBurning
Komentáře (2)
Komentujících (2)