Zrada zimy
V lednu sníh tiše padá
hřeje mne plamen ze svíčky
ale od zimy přišla zrada
sotva rozbila své skleničky
Pod sněhem spí les a země
sdce bolí,když ledy tají
lásko, odešla si spát beze mĕ
snad se ti hezké sny zdají
Větev, zkroucené ruce vzpíná
jen prsty má od větru orvané
pod stromem pláň je stinná
a stopy pod sněhem schované
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Kubíno, Psavec, jenommarie, mkinka, Hortenzie
Komentáře (2)
Komentujících (2)