Zimní svět
Rozkvetl zimní svět,
mrazem odbarvený květ.
Tvář zimou pálí,
vzpomínky skrývají se v dáli.
V paměti zůstaly zamrzlé,
slunce vzalo ty rozkvetlé.
Fantazii uzdu popustilo,
paprskem svým rozpustilo.
Dotknulo se jich svou něhou,
už i květiny pod tíhou kvetou.
Ledový val zvedají,
bez víry v sebe to nedají.
Pocit konce je v srdci zasáhl,
byť sníh se z kopců nestáhl.
Bojují o přežití seč mohou,
unášeny vánicí spolu s touhou.
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)