V okenním rámu
V okenním rámu oblohy
se do záclon mlhy halí
jen vítr trhá šat ubohý
jehož kusy po zemi válí
Časně ráno okna otvírá
bílý závoj z nebe padá
jak do tabulí se opírá
jen lidská duše strádá
Jak vážka se mlha vznese
v nebeském okně ani šmouha
než nadobro zmizí v lese
uplyne jenom chvíle pouhá
Přečteno 279x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, Ane, Jeněcovevzduchukrásného, OpilyJohn, jenommarie, Marten, mkinka, Psavec, Kubíno, Akrij8, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)