Můj lese
Můj lese, větve barvami hoří
jak smaragdy zelenými plameny
ve stromech šumí mušle z moří
a letním závanem jsi zmámený
Můj lese, tvá vůně plíce nadouvá
chci bloudit v smaragdovém chrámu
jak blízkost stromů se mi zamlouvá,
však žádný hvozd nenahradí mámu
Můj lese,jsi drahý poklad bez truhly
na cestě k tobě nepotřebuji ani rýč
bez drahé matky moje srdce truchlí
ze stále zeleného boru neodejdu pryč
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Ane, mkinka, Z nitra, Psavec, Donne
Komentáře (7)
Komentujících (4)