Obleva
Anotace: Chvilková obleva,však jaro daleko
Ledy na pouť se vydají
když mráz povolí opratě
podél proudu větru povídají
jak nožky chodí po blátě
Po dlouhé zimě přišla obleva
teplejší vzduch táhne z polí
sníh před ním teče jak poleva
a rampouchy na prach se drolí
Jen chvilku sníh na zemi tál
zima poslední slovo neřekla
však o jaru hezký sen se zdál
vesna svět do barev převlékla
Přečteno 216x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, jenommarie, Psavec, Ane
Komentáře (2)
Komentujících (2)