Dary stromů
Anotace: Strom má tolik darů ... :)
Strom jenž roste stovky let
živou pevností zdá se kmen
rovně stál ač vrásek plný hřbet
jakoby rostl teprve jediný den
Strom v horku ukryje ve stínu,
ochrání pocestné před psotou
pomáhá všem lidem od splínu
a všechny lidi uchvátí čistotou
Ve větvích jsme k nebi blíž
ale snad jen pták dotkne se
v hluboké brti má veverka spíž
než vítr na podzim listy odnese
Přečteno 218x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Iva Husárková, Psavec, Z nitra
Komentáře (6)
Komentujících (4)