Únorová krajina
Anotace: Zimní únorová krajina
V únoru krajina šedá
jako zemřela by stará
bájný Fénix jí zvedá
letmý dotyk brzkého jara
Příroda tichá,jako hrob
a slunko louče zhasíná
od těch Vánočních dob
kraj stále brzy usíná
Z mraků zámek ve výši
se co nevidět zřítí
přes pevné zdi nic neslyší
jenom v okně slunce svítí
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Iva Husárková
Komentáře (0)