Mlhavá noc
Anotace: O zimní deštivé noci
Padla zimní noc mlhavá
místo sněhu,déšť kane
na těle bolí rána bolavá
jak chlad z hor dál vane
Když občas dýchne vzduch
bělostný měsíc vidím plát
jak skrz mrak opisuje kruh
déšť bije když nemohu spát
Měsíc nám mává stříbrnou pochodní
když mlhavou nocí cestu si klestí
takhle půjde nebem ještě mnoho dní
ale vytrpět musí spoustu bolesti
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Johnny 96, Linna
Komentáře (0)