Do lesa
Dneska půjdu do lesa,
tam to krásně voní,
srdíčko mi zaplesá
při pohledu na chvojí.
Ptáčci, klid a rozjímání,
to je to, co mě tu baví.
Slunce, stromy, jehličí
s mojí myslí zacvičí.
Všude život, mír a láska,
příroda je prostě kráska.
Vrací se sem každý rád,
když chce jen tak milovat.
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, mirecek, Emily Říhová, jenommarie, Bartika
Komentáře (5)
Komentujících (3)