opuštěná hnízda
halí čerstvý sníh
pro nová příště
budeme hledat v nich
trylek
ptačí útočiště
s jarem znovu se rozletí
dětský úsměv
křídel lehké vzedmutí
opuštěná hnízda
halí bílý sníh
kdosi tich
a stále tiše
...taky krmíme, teď nezpívají...
12.02.2021 22:03:24 | Philogyny
... snad se všichni na jeře přistěhují ...
... žel koloběh života některým již se dotočil ...
... krásný postřeh prázdných hnízd povšimla si Zdenička ...
11.02.2021 21:26:50 | Marcella
Ještě počkáme..a pak*ST;)
11.02.2021 17:22:29 | jenommarie