Les po dešti
Z tmavého lesa stoupá
po dešti čirý oblak páry
když slunce nožky koupá
na nebi počítá bílé čáry
Les po dešti lehce syčí
jak na sivém balvanu had
vítr průsvitný oblak zničí
aby vyhnal z krajiny chlad
Tvé vlasy večerem tmavnou
jako les, když soumrak padá
stromy nám větvemi mávnou
a čerň se na oblohu vkrádá
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Psavec, Majda, mkinka, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)