Mrazivé jitro
Anotace: Romantika mrazivého rána
Mráz přes noc vetkal
do okenního rámu trsy
rád bych se blíž setkal
po ránu s dívčími prsy
Slunce od samého jitra
plave na ledovém moři
s tebou půjdu hned zítra
tam kde k západu se noří
Od mrazu, křehká je země
a tráva stříbrný dostala lak
z domu odešla jsi beze mě
naší lásku venku zakryl mrak
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)