Ptáčkové
Už ledy zvolna tají
a ptáčkově začli pět
ty melodie dávno znají
jak dlouho točí se svět
Řeky během jara hučí
pod námi hřmí vod příval
na stromech listy pučí
a první kos vesele zpíval
Zem tepou sluneční otisky
jakoby sušily polštáře mechu
jež leží pod bujícími křovisky
a mráz marně lapal po dechu
Přečteno 242x
Tipy 10
Poslední tipující: Anna Kristýna Černá, Emily Říhová, jenommarie, Guldrun, mkinka, Vivien, Z nitra
Komentáře (3)
Komentujících (3)