poštolka nad strání strnula v letu
hrobové ticho v poslední fázi
táhne se nebem do resetu
každý jsme kořist
někdo predátor
podivná úzkost vymýšlí myš
jen vločky krouží krouží…
proč si z mé úzkosti neulomíš?
jsou dravci vrazi?
Z tohoto úhlu pohledu máš určitě pravdu. máš. Díky za čtení, enigman.
22.02.2021 19:07:44 | cestadolesa