Podzim v Mníšku
Anotace: Vzpomínka na podzimní výlet do Mníšku u Liberce :)
Stromy stříhaly své vlasy
zlaté lokny po hladině plavou
po roce přišly temné časy
když vítr shodí barvu hravou
Zlatý byl rybník v Mníšku
jen dřevěný vodník ho hlídá
obloha získala mlžnou stříšku
a roční období se tam střídá
Louka stříbrný oblékla šat
ráno stéblům oprášilo jiní
bohatý porost větrem sťat
a barevný podzim se činí
Přečteno 206x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Majda, jenommarie, mkinka, Iva Husárková, Z nitra
Komentáře (2)
Komentujících (2)