Skála u břehu
Anotace: Atmosféra u vodní plochy
Pustá samota tiše sálá
na hladině temných vod
kde u břehu vyčnívá skála
jíž chrání ode všech slot
O skálu voda se tříští
denně brousí její hrany
slunce se v hladině blyští
jas hází na všechny strany
Skála u břehu stojí sama
jen ptáci v modrém území
zpívají,jak ta nehybná dáma
do černých vod mizí chvílemi
Přečteno 216x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (2)