Začalo předjaří
Právě začalo předjaří
kočičky pučí na jívě
až se bělobou rozzáří
slunce utká paprsky hřejivé
Na zlatém dešti raší
z jara kvítek medový
sníh už bředne v kaši
občas dýchne vítr ledový
Slunce v oranžovém oparu
z dohledu každý večer zmizí
do rána nechá si zdát o jaru
aby za úsvitu vyšlo vždy ryzí
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)